APDE
 
Associació Paretana D'Escacs
Jo escacs, i tú?
Ajuntament Parets del Vallès
Patrocina Ajuntament de Parets del Vallès
Memorial Frances Alsina
El cubà Orelvis Pérez guanya el 10è Torneig d'Escacs Actius organitzat per la Paretana

El jugador cubà del Colon de Sabadell Orelvis Pérez s’ha proclamat campió del 10è Torneig d’Escacs Actius Memorial Francesc Alsina organitzat aquest darrer diumenge per l’entitat Paretana d’escacs. Pérez, Mestre Fide amb ELO individual 2410, va sumar 7 punts de 8 possibles. El segon classificat del torneig va ser el colombià Jorge González del Lleida amb 6,5 punts, el 3r Lázaro Lorenzo del Sant Josep de Badalona amb 6,5, 4art el peruà Miguel Muñoz del Terrassa –campió de l’any passat- amb 6 punts, 5è Antoni Gual de l’Escola d’escacs amb 6 i 6è Joan Canal del Terrassa, també amb 6 punts.
Un total de 68 jugadors van participar a la competició disputada durant tota la jornada de diumenge al Pavelló d’esports de Parets. El sistema de joc va ser suís amb 8 rondes de 20 minuts de durada amb caiguda de bandera.

La Paretana va repartir 1.300 euros de premis en metàl.lic entre els 6 primers classificats de la general i també als 3 primers de cada tram d’ELO així com altres premis especials. El 1r classificat sub-16 local va ser Ivan Alonso, el 1r sub 16 de la general Imar Tallo del Sant Martí i el 1r classificat local, Josep Fradera, de la Paretana.

D’entre els participants cal destacar la presència de 3 jugadors amb ELO superior a 2.400 i dos mestres internacionals. A l’entrega de premis, celebrada diumenge al vespre, va assistir Mercè Casellas, vídua de Francesc Alsina, primer president del Club Escacs Parets i del regidor d’esports de l’Ajuntament de Parets, Sergi Mingote.GENERAL

 1er.  clas.   300 euros i trofeu
Orelvis Perez - Colom Sabadell

ORELVIS


2on. clas.   200 euros i trofeu
Jorge González - Lleida

2

3er.  clas.   100 euros i trofeu 
Lazaro Lorenzo - St. Josep Badalona
3


4art. clas.    50 euros
Miguel Muñoz - Terrassa

5è.   clas.    30 euros
Antonio Gual - Escola d'Escacs

6è.   clas.    20 euros
Joan Canal - Terrassa


         Trofeus:

               1er Class. Local - Josep Fradera
FRADERA
 


       1er Class. Sub-16 General - Imar Tallo (Sant Martí)
TALLO               1er Class. Sub-16 Local - Ivan Alonso
ALONSOor


e


f

 

Pavelló d'Esports de Parets del Vallès
Av. Francesc Macià s/n