Sopar Xé Aniversari


El gener de 1994 es va fundar l’Associació Paretana d’Escacs, ara fa 10 anys i ho estem celebrant conjuntament amb els 1100 de Parets del Vallès.

Durant aquests anys amb l’esforç de tots hem pogut consolidar un club, tenim un nou local, hem tingut cada any mes de 40 jugadors federats, cinc equips jugant el Campionat de Catalunya per equips, hem estat campions en diferents categories, seguim organitzant any darrera any els torneig de Festa Major i el Memorial Francesc Alsina, tenim una pagina web (http://www.paretana.com), ordinador i connexió a internet i tenim una escola d’escacs amb joves jugadors que empenyen amb força i son la garantia del futur.

També hem passat per moments difícils però per sobre de tot, de persones, de jugadors i de intrigues seguim conservant l’amor als escacs i les ganes de seguir treballant per fer un club mes gran.

Es per això que el dissabte dia 10 de juliol es va fer un sopar commemoratiu del 10è aniversari a Llevantpark.

Hi varen assitir mes de 50 socis, entre ells el primer president Josep Cucurella, i l’antic regidor d’esports Sr. Antoni Blanque . L’actual regidor d’esports Sr. Josep Guzman ens va fer entrega d’una placa commemorativa del Xè Aniversari i la Paretana ho va fer a l’Ajuntament, Freudenberg Rap107, J.Cucurella i A.Blanque.

Tots els assistents van rebre un regal (moneder o paraigües) amb l’anagrama del Xè Aniversari de la Paretana d’Escacs
.